Tuinaanleg

Uw droomtuin komt tot stand

Om uw tuin te laten (her)aanleggen, kan u op de expertise van Groenservice Verhaevert vertrouwen. Wij zitten vooraf met u samen om uw terrein in kaart te brengen en om uw plannen te bespreken.

Zo kan u kiezen tussen een moderne tuin met weinig beplanting en een landelijke tuin met veel bomen en kleurrijke bloemenweides. Daarnaast kunnen we uw tuin kindvriendelijk maken met speeltuigen en zelfs heuse moestuintjes creëren om uw eigen groenten te kweken.

In het kader van een tuinrenovatie halen we als eerste stap oude beplanting weg. Daarna kunnen we onderstaande taken voor onze rekening nemen:

Wij plaatsen niet-geautomatiseerde afsluitingen en poorten om uw terrein gedeeltelijk of volledig af te schermen. Qua materialen heeft u de keuze uit metaal, hout, beton, steen, harmonicadraad en kunststof. Zelfs innovatieve 2D-panelen en 3D-panelen vormen voor ons geen enkel probleem.

Bij houten afsluitingen in het bijzonder behoren schermen uit hardhout, schuttingen uit kastanjehout en wilgentakken tot de opties. Op aanvraag kunnen we de materialen combineren (bv. beton + hout, metaal + hout).

Samen met u ontwerpen we een beplantingsplan. Daarin kan u aangeven waar u hagen, bomen, struiken, vaste planten en bloembollen wil laten plaatsen.

Gras inzaaien, grasmatten uitrollen en kunstgras voorzien.

Met onze kraan kunnen we terreinen nivelleren en putten en sleuven uitgraven.

We trekken omheiningen met palen of staken (oftewel palissaden) op, installeren keermuren en L-profielen en voorzien boordstenen.

Bij Groenservice Verhaevert denken we aan het hele plaatje, inclusief nutsvoorzieningen.

Zo kunnen we tuinverlichting en Socarex-aanzuigleidingen plaatsen, net als wachtbuizen voor elektriciteit. Verder staan we in voor rioleringswerken als we bijvoorbeeld verhardingen aanleggen.

Ook kunnen we putdeksels opmetselen en plaatsen en die met aluminium, klinkers of tegels afwerken. Tot slot kan u bij ons terecht voor grasrobots om uw gazon met één druk op de knop te kunnen maaien.

Wij leggen opritten, terrassen en tuinpaden aan met keramische tegels, beton- en kleiklinkers en betontegels. Heeft u liever kasseien, natuursteen, hout of siergrind (o.a. gravelmatten)? De keuze is geheel aan u! Let er wel op dat we hout enkel voor terrassen gebruiken.

Heeft u vragen over een van bovenstaande diensten of denkt u aan een karwei dat niet in de lijst staat? Laat het ons dan zeker weten en wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Hulp nodig bij tuinaanleg?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!